Jernskrot

Jernskrot

jernsaks
Jernsaks
sortering rustfri stål
Sortering rustfri stål
Læssemaskine jernskrot

Jern og metaller

Vi tager dagligt i mod både erhvervskunder og privatkunder, som kommer med både store og mindre læs.
De medbragte metaller vil blive vejet på enten vores store 60 tons brovægt eller på vores 2 tons metalvægt, som er at finde i vores metalhal.

I bunden af vores plads har vi vores stationære klipper. Den stationære klipper blev indviet på pladsen i september 2013.
En sådan stor klipper koster langt over 10 mill. kroner

Bearbejdning af metaller/jern på pladsen:

Vores medarbejdere sorterer de indleverede metaller og klargøre disse til genvinding. Her gælder det blandt andet om at skille metallerne ad, så der kun er det rene metal tilbage. Dette arbejde bliver enten gjort ved håndkraft, med skærebrænder eller vinkelsliber. Jernskrot, aluminium og rustfri bliver klippet i vores stationære klipper og ligeledes bliver klargjort til genvinding. Når metallerne/jernet er klar til genvinding, bliver vore lastbiler hvorefter det bliver kørt til genvinding.

Pladsen

Vores plads i Bjerring er 8.000 m2 stor og er belagt med beton, så det er nemt at holde rengjort. Vi har forskellige båse til de forskellige sorteringer af metaller, hvilket gør det nemt at holde styr på alle de forskellige sorteringer, samt det er mere overskueligt. På vores plads består vores maskinpark af en Atlas 350 ML læssemaskine, en grøn Sennebogen læssemaskine, en Fiat Hitachi 455 EX (mobil næbsaks) og to trucks