Nedskæring

Nedskæring

nedskæring master
Fire master ved Lillebælt 135 meter nedskæres
Havnekraner 2 stk. nedskæres vægt 3000 tons
Demontering af kedel vægt 30 tons
Bom fra Lillebælts mast kranes ned fra 135 meter
skrotning 3000 tons jern
Klipning 2 stk. kulstakker, samt sprængning ballast 500 tons
skrotning kedelfiletr
Demontering filteranlæg
Dejlig udsigt fra 135 meter over lillebælt
klipning af kæmpe kulkran
Klipning kulstakker 60 tons mobilsaks Asnæsværket
nedskæring pallekran
Nedskæring pallerobot 19 meter høj

Nedtagning af 4 stk. 135 meter høje master der forbandt Jylland og Fyn med strøm. Opgaven blev løst for EnergiNet og tog ca 4 uger. dvs 1 mast i snit pr. uge.


De 800 tons blev demonteret, skrottet og genanvendt. Under demontering blev der anvendt en 750 tons gittermast kran med 76 m udlæg og en kroghøjde på 145 m.
Når Emnerne blev kranet ned, stod en 60 tons gravemaskine klar med en påmonteret jernsaks til neddeling af stålet, så det var klar til genanvendelse.

Kulkranerne på Asnæsværket kom også under behandling. Over 3000 tons blev skrottet og bortskaffet. bla. ved brug af flydekran, Gravemaskine med jern sakse og skærebrændere. Hver Kran blev delt op i 6 løft pr kran, hvor det tungeste var på omkring 100 tons.
transport båndene fra kranerne og helt ind til kul gården blev også bortskaffet i samme omgang.
Vi har i øvrigt tidligere Skrottet hele blok 1 på Asnæs Værket. Det var et projekt det varede lidt over 3 år, grundet Nedskæringen af de omkring 6000 tons var fordelt på 48 meters indendøres højde.

Udover vores mangeårige erfaring indenfor opgaver af denne størrelse, tager vi selvfølgelig også mindre opgaver ind såsom neskæringer og nedklipning af kedler/kedelbygninger, siloer, filtre og alle andre stål konstruktioner.


Vi har special udstyr til alle former for nedskæring og skrotning, jernsakse, maskiner med 25 meters rækkevidde, og en masse reference stærke medarbejder.
Sikkerheden er i allerhøjeste sæde når vi udfører opgaverne. Og tilrettelægges omhyggligt efter den sikreste og mest arbejdsmiljø venlige metode.