Vor historie

Vor historie og udvikling

Jatob
Grundlægger: Orla Rasmussen

Historie

I 1962 opstartede Orla Rasmussen Orla’s produktforretning på pladsen i Bjerring. Dengang var det kun Orla og hans kone, Birgit, der var ansat i firmaet. Orla og Birgit kørte rundt blandt kunderne og indsamlede jernet, som blev kørt tilbage til pladsen, hvor det blev sorteret. Efter sortering læssede Orla med håndkraft det sorterede jern tilbage på den lille lastbil og kørte det ned til jernbanen, som dengang stod for videre transport af jernet.
I 1994 blev der lavet generationsskifte og det var her Jatob ApS blev født. Jatob er en forkortelse af Orlas og Birgit samt børns navne: Jan, Allan, Tina, Orla og Birgit. Jatob ApS er den dag i dag, stadig en familieejet og familiedrevet virksomhed.

Jatob i dag

Jatob ApS har i dag tre afdelinger. Vi produktforretning i Bjerring ved Bjerringbro,  vi har ophugning af skibe i Frederikshavn og vor nedbrydningsafdeling i Bjerringbro. Selvom vi holder til i Jylland, så kommer Jatob ApS rundt i hele Danmark, ja selv i hele Skandinavien. Jatob ApS har haft projekter i Grønland, Sverige, Norge og i Tyskland.

I dag har Jatob ApS 51 ansatte fordelt ud over vores 3 afdelinger, hvor vi både har lastbilchauffører, skæremænd, kontoransatte, maskinfører og mange flere. Derudover beskæftiger vi ofte mellem 20-30 indlejede personale.